Filmfestival.

linné
                                                                                                                    Linnégatan
Tillbaka på skolan efter tolv härliga dagar i Göteborg. Mycket vänner, fest och film. Dessutom blev det även en flytt, nu är det bye bye El Masthuggo och välkommen till Majorna. Trevligt värre! Jag och Magnus har haft Robban boende i lägenheten under veckan också, hur kul som helst. Jag saknar verkligen att ha de två på skolan. Har helt enkelt fått passa på att njuta av den senaste tiden. Tänkte att jag skulle skriva en liten lista på allt jag sett under festivalen, så här kommer den:
FILMER
Fast Food Nation En jättebra film om köttindustrin och "fastfood-problemet" i USA. Olika människors öde vävs ihop på ett bra sätt. Den var både underhållande och fick en att tänka efter.
Rock n' Roll Never Dies En finsk feelgoodfilm
Kunskapens Pris - Ballanden om den vilsne vandraren En svensk kortfilm som några av mina klasskompisar hjälpt till att göra. Vann publikpris, Grattis!
Linda Linda Linda Japansk highschool film om fyra tjejer som bildar ett rockband.
The Bothersome Man Underbar norsk film. Roy Andersson möter "Måndag Hela Veckan".
Incidenten Småkul svensk kortfilm.
Ten Canoes En aboriginhistora med en del fina stunder, dock ganska långsam. Australiens Oscarsbidrag.
Fur, ett fiktivt porträtt av Diane Arbus En av festivalens bästa filmer. Nicole Kidman är asbra som fotografen Diane Arbus.
Destricted Sju olika regissörer har gjort sju olika filmer på samma tema; Sex & pornografi.
Hästmannen Sorglig och vacker svensk dokumentär.
Goya's Ghosts Milos Formans nya film. Väldigt bra skådespeleri, speciellt Nathalie Portman :]
Ex Drummer En provokativ belgisk film med mycket våld. Fyra udda män sätter ihop ett band tillsammans.

Såg även ett sjukt bra Cinemix. Det var med regissören och producenten Lloyd Kaufman, det var intressant och kul som fan. Var även på ett annat Cinemix som hölls av manuslinjen på Brobygrafiska där Robban och Tomas numera pluggar. Det var trevligt att höra lite från deras skolan. Man fick även en bok som de har skrivit.
Som ni förstår har det varit en bra vecka. Nu ska jag vara på skolan tills onsdag. Då åker jag upp till Stockholm för att gå på antagningsprov del 2 till filmfotoutbildningen på Dramatiska Institutet. Fyrtio minuters intervju. Wish me luck! Jag är redan nervös. Efter Stockholm åker jag ner till Linköping där jag ska på bröllop. Magnus bror Gustav gifter sig med sin Maria. & jag ska ta bröllopsfotot. Det ska bli kul. Jag ska vara fin & full. Innan avresan på onsdag har jag massor med saker jag måste göra. Bland annat tvätta då jag inte har ett enda rent plagg i garderoben. Samt planera inför resan till Kaliningrad och för Rikards filminspelning. Köpa nya strumpbyxor, läppstift, plocka ögonbrynen, köpa en tröja.... Bal bla bla. Bäst jag slutar. Hej!

Först ska jag lägga upp två bilder. Den första är på Magnus, Anna & Mig. Den adra är på Rob the Snob.
three
robsnob

Kommentarer
Postat av: segoflic

NOSTALGI!!!
fyfan va ja längtar tillbaka.
ja ville så gärna ta mig ner till gbg i helgen. träffa er alla igen, o glo på så mycket film det bara gick. men man kan inte alltid få som man vill. =(

hälsa anna o pojkarna från mig =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback