Tandläkarbesöket

gick som det skulle. Som ni kan se på bilden är tänderna i toppskick. Haha!
Nypolerade och allt. Men trots att allt var som det skulle ville de ha 600 spänn.
Det är ju helt orimligt. Tror de att en student som jag själv har råd med sånt.
Tandläkarbesöket.

Har gjort ett fotojobb till idag. Har varit hos en designer som har ett företag som heter Vild. Mycket fina kläder. Speciellt klänningarna. Tror nästan att jag ska slå till på en trots min usla ekonomi. Det skulle defenitivt locka fram lite vårkänslor iallafall. Har letat vårteckan när jag var ute idag, men det var utan resultat. Regn & grått bara. Det enda jag hittade var två blommor. Inomhus. Varav den ena redan var vissen. Kolla bilddagboken.

Låt lovet börja!

smurf
Då har man anlänt hem till ljuvliga Laholm. Har inte hunnit med speciellt mycket hittills, men en viktig sak är att jag har gått och skaffat mig en bilddagbok såhär på gamla dar. Tänkte att det är lite smidigare att lägga bilderna där så får ni helt enkelt ta er tid att klicka vidare till den då det är fotovisning. Idag har jag till exempel gjort två små fotojobb. Ett år ett företag här i Laholm som behövde personalbilder till sin hemsida samt leksaksfotografering. Det är gamla antika leksaker ska ni veta. Riktiga dyrgripar, bara den här ynka lilla smurfen kostade nog 1500 kronor tror jag. Ni kan kolla resten på bilddagboken :D Adressen är: fivedollarshake.bilddagboken.se Sen har jag och min hund besökt farmor och smakat på hennes hemgjorda bullar, delikat. Får borsta tänderna noga ikväll för jag ska till tandis imorgon. Fy, mitt skäckställe.
Jag och lillebror har lekt lite med vår nya dator också. En fin dator är det. Den har en inbyggd webcam där man kan göra massa roliga saker, skåda:


Nästan lika kul som Buffes telefon. Jag är inte såhär ful i vanliga fall, det kan jag intyga.
Nu får jag nog ta och umgås lite med familjen. En får ju passa på medan man är hemma.

Alla Hjärtans Dag


  
hjärt

Till mina nära & kära, ni betyder allt.

resresres

Jag är på skolan nu. Det har inte varit mycket skola på senaste tiden. Har på nåt sätt kommit ur skolrytmen känner jag. Förflyttar mig mellan filmhuset, mitt rum och matsalen. Men inte mer än så. Det är som att benen går av sig själva och jag kan inte göra så mycket åt det. Får helt enkelt låta dem gå tills lovet börjar.
När jag kommit hem efter Göteborgs Filmfestival stannade jag bara i Vessige i typ två dagar, sen åkte jag till Stockholm. En dryg resa på 10 timmar där jag hann sova ut och läsa en hel bok på 420 sidor. Jag övernattade hos bekanta till familjen. Dagen efter var det dags för intervjun på Dramatiska Institutet, jag var ganska nervös, men det la sig snabbt när jag väl kommit in. Jag känner mig nöjd, och det är det viktigaste. Nu får det gå som det går. Kommer jag inte in har jag massor av underbar tid att spendera med vänner och familj sen söker jag nästa år. Kommer jag in sliter jag häcken av mig i Stockholm i tre år. Båda är bra!
Efter intervjun åkte jag vidare till Linköping och underbara Magnus. Det var Coktailparty på fredagen, och bröllop på lördagen. En helt fantastiskt kul helg. Det finns bröllopsfoton i massor. Jag ska lägga upp ett par smakprov sen tänkte jag. Söndagen var planerad resdag, men med tanke på mitt ganska risiga tillstånd fick vi lov att åka ganska sent. Vi mötte upp Robban på bussen mot Göteborg, det var snajs. Eftersom vi var framme så sent hade tågen slutat gå, därför fick jag en bonusnatt i Göteborg med mina två favoritpojkar.
Nu är jag hur som helst tillbaka i Vessigebro och ska stanna veckan ut. Till helgen blir det filminspelning med Rikards film Uppbrottet, och på måndag beger jag mig hem för lite sportlov och tandläkarbesök.
Nu ska mina ben föra mig till matsalen för ännu en god och näringsrik matsalsmåltid.
(förresten Magnus, tack för att du idag har stått ut med mig i tio månader. Stående ovationer till dig.)

BLUE/RED

grand1
Anders
grand2
Alkohol
grand3
Jag


Filmfestival.

linné
                                                                                                                    Linnégatan
Tillbaka på skolan efter tolv härliga dagar i Göteborg. Mycket vänner, fest och film. Dessutom blev det även en flytt, nu är det bye bye El Masthuggo och välkommen till Majorna. Trevligt värre! Jag och Magnus har haft Robban boende i lägenheten under veckan också, hur kul som helst. Jag saknar verkligen att ha de två på skolan. Har helt enkelt fått passa på att njuta av den senaste tiden. Tänkte att jag skulle skriva en liten lista på allt jag sett under festivalen, så här kommer den:
FILMER
Fast Food Nation En jättebra film om köttindustrin och "fastfood-problemet" i USA. Olika människors öde vävs ihop på ett bra sätt. Den var både underhållande och fick en att tänka efter.
Rock n' Roll Never Dies En finsk feelgoodfilm
Kunskapens Pris - Ballanden om den vilsne vandraren En svensk kortfilm som några av mina klasskompisar hjälpt till att göra. Vann publikpris, Grattis!
Linda Linda Linda Japansk highschool film om fyra tjejer som bildar ett rockband.
The Bothersome Man Underbar norsk film. Roy Andersson möter "Måndag Hela Veckan".
Incidenten Småkul svensk kortfilm.
Ten Canoes En aboriginhistora med en del fina stunder, dock ganska långsam. Australiens Oscarsbidrag.
Fur, ett fiktivt porträtt av Diane Arbus En av festivalens bästa filmer. Nicole Kidman är asbra som fotografen Diane Arbus.
Destricted Sju olika regissörer har gjort sju olika filmer på samma tema; Sex & pornografi.
Hästmannen Sorglig och vacker svensk dokumentär.
Goya's Ghosts Milos Formans nya film. Väldigt bra skådespeleri, speciellt Nathalie Portman :]
Ex Drummer En provokativ belgisk film med mycket våld. Fyra udda män sätter ihop ett band tillsammans.

Såg även ett sjukt bra Cinemix. Det var med regissören och producenten Lloyd Kaufman, det var intressant och kul som fan. Var även på ett annat Cinemix som hölls av manuslinjen på Brobygrafiska där Robban och Tomas numera pluggar. Det var trevligt att höra lite från deras skolan. Man fick även en bok som de har skrivit.
Som ni förstår har det varit en bra vecka. Nu ska jag vara på skolan tills onsdag. Då åker jag upp till Stockholm för att gå på antagningsprov del 2 till filmfotoutbildningen på Dramatiska Institutet. Fyrtio minuters intervju. Wish me luck! Jag är redan nervös. Efter Stockholm åker jag ner till Linköping där jag ska på bröllop. Magnus bror Gustav gifter sig med sin Maria. & jag ska ta bröllopsfotot. Det ska bli kul. Jag ska vara fin & full. Innan avresan på onsdag har jag massor med saker jag måste göra. Bland annat tvätta då jag inte har ett enda rent plagg i garderoben. Samt planera inför resan till Kaliningrad och för Rikards filminspelning. Köpa nya strumpbyxor, läppstift, plocka ögonbrynen, köpa en tröja.... Bal bla bla. Bäst jag slutar. Hej!

Först ska jag lägga upp två bilder. Den första är på Magnus, Anna & Mig. Den adra är på Rob the Snob.
three
robsnob