Forna tider.

Fest på Buffes rum. & mitt röda hår.
Det var tider, haha. Vi var pose-fantaster.
Jag, Erika och Sara.

  

Katrineberg.

Ja det är ju inte utan att man saknar sitt stökiga rum på skolan litegrann.
Iallafall dessa tråkiga ensamma dagar, utan tokiga grannar som man kan låna film av.
Fast i och för sig har jag & mami shoppat idag. & det var kul.
Nya byxor blev det minsann, jojo.
En sak var dumt dock, att ungdomsmottagningen har stängt såhär i juletid.
Fast systemet var öppet, så jag blev glad igen.


rum1
rum2
rum3
Kan ju informera att mitt rum inte alltid är såhär stökigt.
Bara på slutruschen innan lovet
.


Världens längsta inlägg.

Det var ju ett tag sen jag la in några bilder på bloggen. Men nu äntligen när jag är hemma på jullov har jag kunnat tömma kameran. Vi börjar på halloween.
 

 
Först är det en gruppbild med oss utklädda. Jag är vampyren som står upp, tredje från höger. Mycker fin skräckstämning här. Och en bra fest var det också. Sen är det en närbild på Gisela som ska föreställa ett lik. Haha, vi köpte spiken ur en Tom & Jerry tidning. Hennes klänning är gjort av liksäckar, så fyndigt så.


 
 
Lite bilder från julavslutningsfesten som var en sjukt lyckad fest. Överst är bilder från min lilla dans-förfest på mitt rum. Jag, Annamia, Gisela & Sophia dansade lågstadiekids gone wild-dansen till julmusik på full volym. Till vänster: Annamia. Höger: Gisela.
På understa raden är en bild på mig från middagen. Gruppbilden är från efterfesten.
Julfest på Katrineberg är bland det roligaste, lätt. Sommarsavslutningen är mer sorglig.


  
De här tre bilderna är från 23 december. Familjen har just klätt granen och sörplat i sig glögg. Som tur är fotar jag och slipper synas på bild för vid det här tillfället höll jag på att svettas ihjäl. På grund av glögg, levande ljus samt hysteriskt glitterspridande på granen. Den blev fin även i år.


 
Två bilder från julafton hos farmor och farfar. Männsikorna på bilden är kära far och farmor.
Jag fick ett Lensbaby-objektiv i julklapp, så det är det jag lekte med när jag tog bilderna. Så himla glad blev jag. Hade verkligen önskat mig ett. Andra fina julklappar jag har fått är blandannat:
presentkort på ansiktsmask/massage/sånt ni vet av mamma. Så himla skönt, vet bara inte när jag ska uttnyttja det riktigt. Fina sängkläder, vantar & mössa, salt & peppar-kvarn. Och mer därtill. Det blev en så bra jul så.. Får väl dock erkänna att jag slumrade till nån minut på Kalle.


 
Juldagen började asbra. Träffade Johanna. Vi tog en promenad på stranden med hennes pojkvän och kompis från Australien. Jag passade på att testa objektivet lite till. Johannas hund Wilma blev rädd för raketljud och sprang hem, men Johannas pojkvän Anders tog på sig hjälterollen och sprang efter för att rädda hene. Tur det!  På kvällen åkte jag till Nelly på lite julöl. Efter det for vi in till Halmstad för lite julparty. Så himla kul att träffa alla lokalbor igen. Trors små missöden som exempelvis Nellys borttappade plånbok och att vi drack upp jästen i botten på mammas starka glögg, så var det en sjukt bra juldag. Var hemma typ fem & då högg vi in på julmaten igen :)

Så för att sammanfatta har jullovet hittills varit bra, bara en sak fattas; Magnus. Därför lägger jag till två bilder från höstlovet också.
 
Maggan är asglad när han mekar med sin long-board. Det efter en stadig frulle på våra hjärtformade scones. Så fint så (och gott). På lördag är det jag som sätter mig på bussen till Linköping. Här ska det nyårsfiras. & vi ska träffa Robban också, yeah. Efter nyår ska lovet spenderas i Göteborg, samt en helg till i Linköping innan jag far tillbaka till VessigeBro.

23:53
Kom även på att jag borde skriva ett litet grattis till mig själv och min blogg. Vi har nu levt tillsammans i ett år. Det är inte dåligt, och fler ska det bli. Phu, nu är det bäst att jag går upp på övervåningen. Hör att mina päron har startat karaokeparty med grannarna en våning upp. Bäst att rädda dem från eventuella pinsamheter innan det är för sent. Godnatt!

Fredag.

Dagen inleddes fint med ett varmt bad, det saknar man verkligen på Katrineberg. Efter det bestämde jag träff med Johanna på måndag, ska bli så jävla kul att träffa henne. Nellys söta nuna får man förhoppningsvis se redan imorgon. Därefter tog jag en promenad med Zoya & inhandlade min sista julklapp. Yeahj!
För övrigt har jag tagit det ganska lugnt på lovet hittills. Klätt utegranen, kollat på film, bakat lussebullar och ringt samt mailat produktionskoordinatorn för Arn-filmen. Förhoppningsvis blir det praktik nästa termin. Håll tummarna. Idag far Maggan hem till Linköping, jag har själv bokat mig en biljett dit på nyårsafton som jag förhoppningsvis får utnyttja. Nu kokar min pasta över. Skriver mer senare..

Första jullovsdagen.

Då har jullovet äntligen kommit då. Känns mycket märkligt, när jag tittar ut genom fönstret så känns det nästan som vår. Festen igår var iallafall grymt kul, trots vissa små fadäser. Till exempel har jag nu en bula som är stor som en pingisboll i huvudet typ. Det gick vilt till på dansgolvet ska ni veta. Mina fötter gör extremt ont efter en dag i högklackat, kommer kanske inte ens kunna gå till bussen. Spexet igår var väldigt uppskattat tror jag, till och med personalen som blev ganska påhoppade i filmen skrattade. Film vann i år igen alltså! :]
Nu är det tråkigaste kvar, jag har sjukt mycket att packa innan jag kan åka hem. Fattar inte varför jag alltid gör detta i sista sekund. Så himla typiskt mig. Ni kan förresten gå in på
Annamias bilddagbok. Där finns bilder sen gårdagen. Till exempel en på mig & Gisela när vi förfestade till jullåtar med solbrillor. Samt finns bilder på Micke i hans nya frilla. Som jag klippte & färgade igår. Mycket snygg blev han.
Nä, nu måste jag börja packa. Men först ska jag på huvudvärkstabletts-jakt. För annars kommer jag mycket snart att dö huvudvärksdöden. Jag hatar min bula.

Spex.

Vi hittade två finfina granar i helgen. Och jag som är ansvarig för att klä julgranen kommer göra bästa granen någonsin. Med massor av glitter!
Vi spelade in julspexet i helgen också. Haha, jag kommer aldrig att göra en lika bra Thomas-imitation som Robban, men ganska kul blev det. Jag och Gisela satt och redigerade från 22:30 igårkväll fram tills imorse. La mig för att sova 10:00. Sen sov jag till 16:00 idag. Snacka om att ha vänt på dygnet.
Imorgon är det iallafall julavslutning, helt sjukt. En termin har redan gått. Bara en kvar.
Detaljerad rapport från fest med mera kommer förmodligen snart.
Nu ska jag bara välja outfit tills imorgon. Phu!

topmodel.


Ikväll är det final på Topmodel. Det ska bli mycket spännande och jag hejar stenhårt på Danielle som är längst till höger på bilden. M m m. Det tråkiga är bara att alla jämt klagar på att man ser på program som topmodel. Men jag tycker verkligen att det är intressant, speciellt delarna som handlar om själva fotograferingen då. Det brukar asschyssta bilder. Och är man intresserad så varför inte kolla.
Men jag kan förstå andra sidan av det också.
Dove har gjort en film som heter evolution. Klicka på länken.

Är inte bra på att komma på rubriker.

isdans
Såhär fina var jag & Magnus i helgen. Eller kanske inte jag, men Magnus var fin.
Vi var iallafall på Liseberg och åkte skridskor. Samt klappade jättesöta får.
Helgen var iallafall, precis som jag hade föreställt mig, helt underbar. Åkte upp redan på torsdagen så jag hade hela fredagen på mig att shoppa julklappar, duktig som jag är har jag bara två kvar nu. Och jag som brukar ta allt 23 december. Mycket stolt! Köpte även en julklapp till mig själv:
Filmkokboken. Mycket fin.
På kvällen efter allt shoppande med Gisela, fick jag lite tid med Magnus äntligen. Vi åt ost & kex & vindruvor. Drack mc persson vin och såg alla Prison Break avsnitt.
Lördagen började med en skön sovmorgon, sen iväg för att se på en lägenhet till Maggan. Tyvärr var den lite av en besvikelse. Tanten som var typ 130 plus var mycket skräckinjagande och underlig. Efter skräckupplevelsen gick vi till Subway och käkade två timmars brunch. Sen lite mer shopping :]
Vi såg nya Bondfilmen också, mycket bra tyckte jag. Speciellt introt var helt fantastiskt. Och alla var snygga och sånt. Hyrde lite film och lagade mat, sen var helgen slut. Snabbt går det.
Nästa helg ska det spelas in julspex film samt ska det förhoppningsvis huggas en julgran med familjen och Maggisch. Och i veckan ska två scene ur blindbock filmas. Det är mycket pågång. Lika bra att tömma sig på information. Man vet ju aldrig när man hinner skriva nästa gång.
Auf Wienerschnitzel.
(Och 23 december kommer Nelly hem från Oslo, yeah.)

Plagiat.

När vi var på Gekås igår hittade vi en bok. Bert Karlssons självbiografi. Så jävla hemsk. Den heter dessutom "Mitt Liv som Bert". Det är faktiskt mitt & Lasse Hallströms namn. Nu måste jag typ gräva ner mig. Skitgubbe!

Göteborg.

Till helgen ska jag äntligen sätta mig på tåget till Göteborg. Få träffa Maggan efter tre långa veckor. Jag bli fan tokig när det går så lång tid utan att ses. Det kommer bli bästa helgen på länge. Kan verkligen behöva komma bort efter en stressig filminspelningsvecka. Som i och för sig har varit väldigt kul, men ganska påfrestande. Vi ska nog gå på bio, på det där nya stället. Och laga god mat. Ligga kvar i sängen tills klockan är alldeles för mycket. Kolla på alla prison break avsintt, för inget prison break avsnitt är ett riktigt avsnitt utan maggan. Åhå, vad jag längtar. Jag skulle vilja spendera hela december i Göteborg. Men det går inte. Får helt enkelt ta till vara på helgen riktigt ordentligt. Värmer upp med att kolla på bilder av magnus som äter pommes som en mästare.

pommes1
pommes2