Yep,

det är bara att inse. man är helt enkelt felskapt. Fy fuck den som ändå hade rätt skallform. 
Då skulle man haft rakat hår. Kolla bara in hur het Natalie Portman är. Jaiks

natalie portman

VEM UPPFANN TRÄNINGSVÄRK?

Idag har jag inte tagit ett steg utanför huset. Vi hade lite festligheter igår och jag är trött som fan. Tänkte dock pallra mig bort till Hultet snart för att sleva i mig lite gulasch. Dessutom lider min kropp av träningsvärk idag. Jag var ute och red igår och det märks att det var ett par år sen sist, phu! 
Och idag kommer Robbs tillbaka efter sina praktikveckor, det ska bli snajsigt som fan. Och han har Maggan med sig också hoppas jag. My Prison Break buddy. Femtonde avsnittet väntar här nämligen och jag är jävligt spänd på det. 
Kan ju också tillägga att jag förhoppningsvis inom några dagar kommer att ha fått hem kameran här nedan. Äntligen en digital systemkamera. Canon EOS 350D, jiihooo. Då kommer jag defenitivt börja uppdatera lite mer på bildsidan. Nä, påklädning och en tripp till affären väntar.
 (Till alla er där hemma: Jag kommer vara hemma mellan trettonde och tjugotredje april ungefär. Hade varit kul att träffa så många som möjligt. Saknar er!)
     canon eos 350dJag skulle vilja åka hem, en aning.

Idag togs de första bilderna till dansfilmen. Som fotograf känner jag mig nöjd med det jag tillfört hittills. Inledningsscenen kan nog bli ruskigt snygg. Stressen börjar släppa lite. (Men bara i kanterna)
Vädret blev bara bättre och bättre ju längre dagen gick så på eftermiddagskvisten blev det lite stillbildsfotografering också. Inte så mycket dock för klantig som jag är glömde jag ta med extra batterier. Här är iallafall två små bilder. Har kommit fram till att jag har någon slags förkärlek till hus


 gröna huset

trädtakskugga

Tillbaka för att återuppta uppdaterandet av mitt liv.

Uppe med tuppen för att kolla solljuset på morgondagens inspelningsplatser. Vi ska nämligen filma vissa scener på vår dansfilm i snö och jag ska hissas upp i luften på något jävla vänster. Iallafall, för att komma till saken, när jag för en gångs skull går upp klockan sex visar det sig att vädret är lika grått som mina farmors hår varit det senaste århundradet. Faan. Och dessutom är jag urusel på att uppdatera mig här. Ska väl bättra mig som man säger. Var hemma i Laholm förra helgen eftersom det var avslutning av filmdagarna samt filmmaran som jag ställt upp i tre år i rad nu. Mna klasskamrater vann i år och jag är mycket stolt. Min film fick hederspris iallafall, och dessutom var det vinst för min del förra året. Huh.