Finally.

Vi har filmat färdigt Uppbrottet. Eller ja, man är ju aldrig riktigt färdig, vi har fått resta två scener. Men annars är det färdigt. Veckan som gått har varit bra & hyffsat effektiv tycker jag. Det var bara sista dagen det hände en liten incident. Jag skulle parkera på kyrkogården, då kom en senil & gaggig gubbe och backade in i mig. Mycket olyckligt. Hoppas det löser sig till det bästa. Resten av min klass åkte till Stockholm och Drömfabriken idag och jag beger mig till Göteborg om några timmar. Träffa Magnus och skriva lite ska jag göra. Dessutom ska jag inte slösa pengar. Måste spara, för det är så gott som bestämt att jag och magnus ska tågluffa i europa i sommar. Yes, det kommer bli hur underbart som helst. Nu ska jag gå och ta mig en matbit i matsalen, sen ska jag börja min helg. Ciao.
Glöm inte kolla bilderna från Uppbrottet på bilddagboken.

Avdelning 2C

image158

Inspelningarna av Uppbrottet fortskrider. Igår filmades alla sjukhusscener och vi hade en avdelning helt för oss själva. En trevlig dag måste jag säga, mellan tagningarna kunde man roa sig med diverse transportmedel som finns på sjukhus (rullstol, sparkcykel..), mycket kul. Påminnde mig väldigt mycket om när jag var liten och lekte på mammas jobb. Ikväll ger vi oss ut igen, men då ska vi till en pir och en pub. Blir nog en sen och kall kväll skulle jag tro. Kommer filma de kommande två veckorna och lägger väl upp bilder på min
bilddagbok allt eftersom.

Zelma.

Här är hon, Zelma. Vår nya kattunge. Blandning mellan Norsk skogskatt och Maine Coon. Längtar tills hon får komma hem, men än så länge är hon för liten.
image156
image157

Gosskören.

http://accel14.mettre-put-idata.over-blog.com/0/16/00/25/choristes.jpg
Såg denna fina franska film härromdagen som jag verkligen rekomenderar.


springbreak.

image155
Påskhelgen börjar så sakta lida mot sitt slut. Måste säga att det har varit en mycket lugn och skön helg, har inte fått mycket gjort. Mest umgåtts med familjen. Haft middag här hemma. Besökt extrafarmor och extrafarfar i Ängelholm. Sånt man ska göra på såna här helgen alltså. Ska stanna hos mamma tills imorgon hade jag tänkt, sen bär det av till pappa. Måste ju träffa andra hälften av släkt och familj också. Idag efter det hade slutat regna letade jag vårtecken i trädgården. Hittade bland annat filuren här ovanför.
Min Bilddagbok.

Långfredag.

Är hemma för att fira påskhelg med familjen. En hel veckas lov. Kunde inte planerats bättre för denna helgen kommer nämligen Nelly hem. Det är inte ofta man ser till henne nu för tiden, är hon inte i Oslo så är det Thailand. Så man får helt enkelt passa på när tillfälle ges. Och jag får väl medge att jag inte är så flitig på att komma hem eller höra av mig jag heller. Oturligt nog är det inget vidare väder. Jag hade hoppats på picnicväder nu när det är lov. Hade iallafall en underbar picnic i Göteborg förra helgen:

fridakex

mm, kex & ost.


 
vinet ska drickas med största njutning.

Hoppas på lika fint väder när Magnus kommer hit nästa helg så han kan få uppleva lite Laholmspicnic också. Förhoppningsvis blir det även lite bowling. Annars är inte veckan direkt planerad. Så är det någon som har förslag på någon kul påskaktivitet är det bara att höra av sig. Jag finns till förfogande. Nu ska jag laga tacos med mamsen.

annorlunda.

snow
sn?
Det är så det känns att vara tillbaka på skolan. Senast jag var här såg det nästan ut som på bilderna. Nu är det vår & fint. Sommarkänslan börjar innfinna sig hos folk, det märks. Detta är lätt bästa tiden på skolan på hela året. Och ändå längtar jag tillbaka till inspelningen. Fast självklart är det underbart att träffa alla klasskompisar på skolan igen, man saknar gemenskapen. Speciellt i grillkvällstider som det ju börjar bli.
Träffade Magnus för första gången på flera veckor i helgen. Det var en sjukt bra helg. Vi gjorde diverse små utflykter, åt gott, drack gott, spelade tvspel, skrattade och myste. Världens bästa kille.
På torsdag börjar påsklovet, då ska jag hälsa på kära mor över helgen. Sen bär det av tilbaka till Trollhättan för filminspelning skulle jag tro.
Förresten så är jag och mangelito på jakt efter lägenhet i Göteborg. Om nån har något tips så hör av er.