Nytillskott på Fullblodsgatan.

Inatt föddes Hedwigs fyra små bäbisar. Helt bedårande och pyttesmå! Såfort Tina hade fått sova ut några timmar kutade jag in med kameran i högsta hugg. Här är resultatet:
(klicka på de små bilderna för förstoring)

Valp 1: (hane)
mest fläckar på kroppen..
Valp 2: (tik)
den tjockaste, och den enda med helvit svans..
Valp 3: (tik)
den minsta med en liten blixt i pannan..
Valp 4: (hane)
han med en prick mitt på huvudet..

Lights of My Life!

puss.Belöningen.

Gårdagens resa till Halmstad resulterade i en fjärdeplats för Barroso. Trots att han inte kändes 100 procentig gjorde han en bra insats, kämpade in i det sista och skramlade ihop lite pengar. Jag älskar verkligen att tävla med hästarna. Det är vad man hela tiden siktar på och ser fram emot. Ibland blir man besviken och det kanske inte alls gick som man hade hoppats. Men att bara se dem på banan är verkligen en belöning för allt jobb man lägger ner. Länge leve travsporten!

Passport.

Häromkvällen skannade jag och Magnus in våra pass eftersom vi behövde ha dem på datorn till New York-resan. Passade på att leka lite med dem i photoshop också.. Hehe, undrar om vi blir insläppta i USA om vi kommer med dessa passen istället. Knappt troligt! Om inte annat kan man ju se hur våra framtida vuxna barn skulle se ut. Ingen vacker syn..
Är nyss hemkommen från stallet. Och nu blir det vidare till kasinot. Har utbildning denna veckan så tiderna blir inte riktigt som vanligt. Men man får pussla ihop det så gott det går. Efter utbildningen blir det tillbaka till Åby ett litet tag, torsdagstrav som vanligt.