Cola-Menthos-Testet

Jag och Gisela försökte oss på en Cola-Menthos-bomb i helgen. Det blev ganska misslyckat. Men vi filmade det iallafall och klippte ihop det. Vi får helt enkelt försöka tills vi lyckas.
Klicka på länken så visas underverket. Haha!Födelsedagsfest

På fredag ska jag ha födelsedagsfest. För nu har jag faktiskt gått & fyllt hela tjugo år. Så jag vill att folk ska komma. Så lägg datumet på minnet kära vänner. Kan ni inte komma då så titta gärna inom en annan helg. Jag saknar alla.

Här är två foton från bankrånsinspelningen. Först en på min underbara klass. (Jag är den lilla med gitarrfodralet.) Sen en på mig som hård rånare.
rånarklass

gunshotfriday

De Hänsynslösa

Nu har man börjat komma igång lite i skolan, både filmningen och de andra bitarna. Idag har vi till exempel filmat vår presentationsvideo. Lägger upp lite bilder så fort jag får dem. Jag ska föreställa en cool brud med affro som rånar en bank. (inspirerat av De Hänsynslösa) Mycket trevligt. Lite senare ikväll är det födelsedagsfest för Nils David som fyller 22 år, hoppas det blir lika najs. Förra helgen fick jag magganbesök, vilket innebär fest, mys och grillning :] Det tackar man ju aldrig nej till. Därför kommer han nog denna helgen med. kan ju även berätta att min klass var i danmark i måndags. Var på Louisiana samt gjorde lite inköp. Det var en riktigt schysst utsällning iallafall. Videokonst typ. Eftersom att jag intehar några bilder från varken inspelningen eller danmark kommer här en liten bild på maggan som fixar mat i mitt kök. Samt en bild på mig som togs för typ två veckor sedan.