partytime

Dags för Halloweenfest. Sitter här färdigsminkad.
Ska föreställa vampyr, men så jävlig som jag ser ut är det mer som en blandning
mellan vampyr, varulv, lik & fult sminkad frida.
Här är en bild på Gisela & min pumpa utanför mitt hus.

pumpagiselaute

Oturen. & den fina helgen.

Nu är jag sådär dålig igen. Och inte uppdaterar. Såklart har det hänt en massa sen sist, men man orkar ju inte skriva allt nu i efterhand. Så det får bli om det senaste. Har inte varit på skolan på fyra helger i rad nu. Ganska ovanligt för att vara mig. Har hunnit med både Laholmsbesök och Göteborgsbesök.
Helgen som var gjorde jag faktiskt mitt första Linköpingsbesök. Det var på tiden. I ett sånt besök ingår träffa Magnus familj för första gången. Sånt kan ju vara ganska nervöst, men inte nu. Allt var hur bra och mysigt som helst. Hemlagad god mat, och fest hann vi också med. Bastumys och shopping. Lite baksmällasovmorgon med.
Hur perfekt helgen än var så slutade det med att söndagen blev min otursdag. När vi stannade för att tanka på hemvägen halkade jag utanför macken och skrapade upp knäet ganska ordentligt. Haltar fortfarande runt. Och eftersom jag var lätt handikappad och väldigt trött när vi kom fram till Göteborg två på natten så lyckades jag på nåt sätt övertala magnus att vi skulle parkera nära lägenheten fast det var parkeringsförbud där. Så det gjorde vi, och la en lapp i framrutan där vi förklarade att jag hade ont i benet ocg bad om ursäkt.
Ändå låg där en böteslapp när jag skulle köra till skolan i måndagsmorse. Typiskt! 600 spånn för att jag inte pallade gå. På grund av mitt benproblem sen hade jag lite svårt att köra bil också, så jag blev dessutom försenad till mitt möte igår. Det har hänt ännu mer men jag ska inte ens börja på att berätta. Då gör jag bara bort mig. Blä & suck, allt är jobbigt.
Hoppas på att veckan ska sluta bra iallafall. På torsdag är det halloweenfest, jag & Gisela ska inhandla kostymer idag är det tänkt. Så ska jag skära till en pumpa också. På fredag åker jag hem för att fira halva mitt lov, sen blir det Göteborg resten.
Lite bilder från mina senaste veckor kommer när jag kan få in dem i datorn.

Jag saknar Nelly som bor i Oslo nu :[
Jag saknar hemma, fast inte lika mycket som Nelly.
 
  Lerfilm.

Det smids lergubbe-films-planer. Inför det tänkte jag lägga upp en liten bild
föreställandes min familj som jag har byggt i lera. Njut.

Lerfamilj

KÖSKITSYSTEM

Idag när jag och två goda vänner var på gekås hamnade jag i världens segaste kö. Jag vet att man ska vara tålmodig och vänta ch sånt när man är svensk. Men är det något jag inte pallar så är det kö. Till råga på allt hade tanten framför mig handlat järnet. Att få upp varorna på bandet, sen för kassatjejen att ta pris på allt, dessutom ringa massa prissamtal åt kärringen, tog nog sammanlagt 20 minuter. Bara för en kund. & det var minst 100 i kön, nästan. Är det något jag är säker på i mittliv är det iallafall att jag inte ska jobba i kassan på gekås. FYFAN!

Kom också på idag att jag kanske intehar sagt att min hårfärg har förändrats. Från rött till mörktsvartbrunt. Det är en ganska viktig faktasak om mig tycker jag. Då var det sagt.  Nu ska jag till Hultet, kolla på Skuggornas Hus och moffa chips och choklad.

EXEMPEL PÅ LÅNG KÖ I STIL MED EN GEKÅS-KÖ:
kö