TIVOLI!


virvelvinden

Liseberg måste vara bland det roligaste man kan besöka. Jag är galen i tivoli. Såfort man kommer innanför grindarna bubblar det i hela kroppen. Hela insidan känns som en fet sockervadd. Vi inledde fint med att åka SpinRock, en form av gigantisk gunga. Säkerhetsanordningen var inte riktigt stabil på min stol. I varje gung lättade jag typ en decimeter. Kittlade lite läskit skönt. Under dagen hann vi nog med det viktigaste och roligaste. FlumRide, Balder, Kanonen, Radiobilar. 3D-films-saken. Fick även träffa Linköpingsvänner till maggan, hemskt trevligt måste jag säga. Den enda saken vi inte hann med var Sagoslottet, ett måste eftersom det inte finns någon kärlekstunnel, så det var lite av en besvikelse. Måste dock erkänna att jag inte vågade mig in på Spökhotellet i år heller. Som jag sa, jag skämmer hellre ut mig innan genom att säga att jag är rädd, än att börja böla när jag kommer till dörren. Jag blir nog aldrig vuxen. (Bilderna: Den stora ska föreställa mig, Anna & Niklas som åker virvelvinden. Här under ser man en nervös maggan innan SpinRock och Balder på kvällstid. Turen var fenomenal.)

 
  


Äkta tårtkalas är respekt!

Helgen med Maggan var som väntat helt toppen. Moppeåkande, antikaffärsbesök, morgondopp i sjön, Laholms stadsfest och mjukglass. Mmmmm... Söndag var tyvärr jobbdag för min del, men då tog han en båt/baddag med familjen. Det gick ingen nöd där inte. (Och jag tjänade fina pengar som jag ska slösa bort såfort jag får dom.) Måndagen var jag och min hund Zoya och badade med Johanna och hennes hund Wilma. Min söta Zoya syns här nedan. Hon sod sådär i vattnet i säkert en halvtimme. Badtokig!
zoyabadar


På den lilla bilden här sitter Johanna och solar vid bryggan i Glänninge sjö. Den var en mycket fin dag och det är såå himla skönt att ha Johanna tillbaks i Sverige. Efter att hon varit i Brasilien i ett år började man bli smått tokig.
På kvällen åkte jag och familjen till kompisar som har hyrt stuga i Båstad. Sebastian fyllde 14. Det blev ett äkta tårtkalas a'la lekis. Marsipan & saft. Av oss fick Sebastian en lite skål fylld med godis. jag käkade tills jag trodde jag skulle spy. Asgott!
  godisskål

Tisdagen ägnade jag åt ett litet fotouppdag åt Ulle. Jag släpade med mig farmor så jag slapp vara ensam. Skulle nämligen på auktion i Våxtorp och fotografera. Och jag tänka att hon kanske skulle kunna vara ett bra stöd blan gamla saker. Det var tänkt att vi skulle fotografera på bilbingo i Kornhult också, men eftersom det bara deltog ungefär 10 bilar just igår så ställde jag på eget bevåg in hela skiten.

      

Imorgon har jag & Nelly fått ett fotouppdrag till av Ulle. Vi ska fota sommarbilder i Laholm. Ska bli mycket trevligt. Förhoppningsvis kommer det visas något smakprov här kanske. En annan bra sak är att jag inte ska jobba förrän måndag. Alltså blir det Göteborgsbesök hos Magnus till helgen. På fredagen blir det festligheter med katrinebergsfolk i Slottskogen. Lördagen ska ägnas med mitt lilla spån på Liseberg. jag ska åka ALLA karuseller. men jag vägrar gå in i spökhuset. För sist jag skulle fötsöka mig på det så började jag gråta hysteriskt när nån hemskt vålnad öppnade dörren. Buäh!

båstadhelvete

Det är sjukt äckligt mycket folk i Båstad på sommaren.
Jag & Nelly cyklade fram och tillbaka mellan Laholm och Båstad igår. Alltså ungefär fem mil sammanlagt. När vi väl var där bland allt folket så var det mest trångt och dålig musik. Men vägen dit var underbar! Min Nelly är allt bra underbar. Vi åt jordgubbar, majs, paj & potatissallad. Lyssnade på reggae och Hank Williams. Drack vin. Det finns massa foto, men på Nellys kamera tyvärr. Det kanske blir ett smakprov eller två när jag fått bilderna. Vill också berätta att min rumpa inte kommer bli sig lik på ett tag. Sjuk träningsvärk. Men maggan kommer imorgon, han kanske kan bota. Vem vet? :] Det ska iallafall bli en fantastisk helg har jag betämt.

GREEKSALAD

greeksalad

Gjorde mumsig grekisk sallad idag. Det är nog bland det bästa man kan äta på sommaren.
 & ikväll är det Club Monday på
Pepes, men jag tror att jag skippar. Dumma mig, jag vill nog egentligen.

bläsch..

Och jag som hade bestämt mig för att bli grym på detta. Uppdatera och sånt.. Nåja, får skylla på att jag inte har haft tid. (Fast det är en lögn.) Men jag har lite mindre tid nu iallafall. Fick äntligen tag på ett jobb. Skönt som tusan. Snart börjar pengarna rulla in. Sen sist har jag hunnit med ganska mycket. Det var ju midsommar och så. Maggan var på besök en vecka. Träffa alla kompisarna igen. Grillparty och kubbspeleri på stranden. Allt som hör Laholm till alltså. Veckan som magnus var här åkte vi dessutom rodel. Mycket trevligt, gick fort som tusan. Nästa gång ska det gå ännu snabbare.
Ikväll blir det att gå till Annabell, käka lite pizza, dricka lite och se på finalen. Kommer nog vara en del folk där. Och så drar ju tennisveckan igång här och jag har en veckas ledigt. Kunde inte blivit bättre. Åka båt, bada och  så ska jag fan upp på den där wakeboarden också. Nu har jag sagt det i ett år.
Hm, måste fördriva tiden på nåt sätt tills skolan börjar iallafall. Längtar.