Magnus Tjugofyra.

tårtljus

Tjugofyra år, tjugofyra ljus. Det blev en kanontårta minsann, banan & choklad.
Det är han värd. Det blev presenter och champagne också. Seinfeldboxen med säsong 1 och 2. Så hade jag målat ett örngott till honom också, som föreställde mig. Det blev väldigt fint som ni kan se lite längre ner. Det är för att inte kudden ska kännas så tom när jag inte är i Göteborg. Fiffigt. Även på lördagen var det födelsedagsfest, fast för Carina som fyllde 20. Det blev verkligen en lyckad fest förrutom på slutet då jag råkade få en glasruta krossad i ansiktet, men det gick bra. Hela helgen har varit väldigt mysig här hemma. Massa matlagningsdoft. Micke har bakat bröd, jag har gjort tårta ch scones. Sophia lagade paj. Det var snö en dag, vilket bara förhöjer myskänslan inomhus ännu mer eftersom man tänder massa levande ljus och tar på sig en extra filt. Fast all den där mysigheten försvann ganska fort när snön och Magnus försvann. Så nu sitter man här ensam på rummet igen. Lyssnar på Cat Stevens och tittar på röran som blivit på mitt rum. Och läntar tills nästa helg. Då blir det Göteborg och filmfestival.

5årblås

örngott

     halväten
Mickes nybakade bröd,
inklusive den stolte bagaren.

AbsinthEvening.

absint 1
Här ser vi Gisela i dryckestagen. Vi hade en mycket trevlig kväll förra helgen. Det dracks både Absinth & White Russians. Samt hade vi en egen liten konsert för oss själva. Gisela på piano och jag på mungiga, vacka toner strömmade från Röda Stugan. Till helgen kommer festligheterna fortsätta. Magnus kommer hit och hans 24års dag ska firas med tårta och presenter. På lördag är det Carina som ställer till med födelsedagsfest. Förhoppningsvis finns det alltså mycket att rapportera på måndag.

Update.

Lite nyårsbilder finns nu att beskåda här. Firade som sagt i Norrköping med goda
vänner, god mat och mindre god champagne. Trevligt hade vi iallafall.
Raketerna var fina. Och jag & Robban var identiska som vanligt.

raket
 smällare
robfri

jag saknar mjuk luddig päls. & hud.

En stormig innomhus dag som denna saknar jag mina tre lurviga vänner som ni kan se här under. Det är nog det jag saknar mest här på skolan tror jag. Och mitt fjärde husdjur Magnus också förstås, han är underbar fast han inte har päls. Dessutom är han snart utan lägenhet så om någon har en tom lägenhet i Göteborg kan väl den personen ge den till honom i utbyte mot hyra. Snälla?zoya2
siri
kitty1