Sommarlovet hittills:

Sen sommarlovet började har jag faktiskt inte varit så mycket i Laholm. Vilket känns skönt & befriande och allt såntdär. Redan tre dagar efter aslutningen åkte jag tillbaka till skolan igen. Läste antagningsbrev och ringde till folk. Vi har hittat många pärlor tills nästa år. Ett år som jag ser fram emot. När jag var på skolan kom teatereleverna tillbaka från sin Italienresa. Det var extra trevligt att träffa dem eftersom de haft med sig vår dansfilm (Illusion som den nu heter) till den där kulturfestivalen de var på. Resultatet var över förväntningarna, folk hade verkligen gillat den skitmycket. Så nu är det bara att börja skicka till festivalen och så. Snajs som fan!
Helgen efter det bar det först iväg till Kungsbacka. Hängde med Bea och planerade filmen som vi ska spela in denna helgen. Ska bli trevligt faktiskt. Vi träffade The Poodles i köpcenter & Bea fick autograferna på ett rosa hjärta :]
När jag var färdig med planerandet i Kungsbacka åkte jag vidare till Göteborg. Träffa Maggan, äntligen. I missed him. Det blev en skitbra helg. Vi var på teater & tog några öl med Katrinebergsfolk. Känns som att hela skolan har flyttat till Göteborg. På söndagen sen bakade vi scones och hade frukostpicnic på ett berg utanför magnus lägenhet. Det var nog mitt livs bästa frukost må jag säga. Både på grund av sällskapet, den goda maten och den vackra utsikten. Se själva på bilderna. Mums!
dagen avslutades med ett resturangbesök, en promenad och lite bio. (Tristan & Isolde) På måndagsmorgonen åkte jag hem, tyvärr. Och nu är jag hemma i Laholm igen. har målat lite på huset, sett på film, åkt lite båt, grillat, sökt jobb. Inte helt fel det heller. Imorgon tar min Nelly-darling studenten. Och efter det ska jag upp till Kungsbacka igen för att filma.
Phu! Det var jobbigt att skriva allt detta. Får nog helt enkelt börja skriva oftare istället. Så är det såhär också att utrymmet för bilder på det här stället börjar bli ganska tajt. Hur fan gör man då? Jag vill ju visa bilder..

Här ser ni bilderna från vår sconesfrulle uppe på berget.

sconesmagganpicnicfrida