Fjorton Års Vänskap

Nu är det faktiskt ganska så snart 2006. Då har jag känt Sofie i 14 år, det är länge. Den person som har känt mig längst. (Förrutom min familj.) Idag när jag som bäst slappade i min pyjamas så kom Sofie iallafall på besök. Bytte julklappar och tog igen lite tid. För vi ses ju inte så hemskt ofta längre. Tack för att du har stått ut med mig så länge. Fast en lite period i mellanstadiet var hon förstås lite dum. Hon gömde mina lila stövlar med grönt foder på killtoan. Men allt är glömt & förlåtet, helt säkert. Love!


TVÅJÄVLABRADAGAR

 Spenderat gårdagen, kvällen, natten & förmiddagen hos Nelly. Hade OC maraton nästan hela dagen. Ändå hann vi bara med tre av sju dvd skivor. Uhu, mycket kvar. Sen bar det av till halmstad där det var tänkt att vi skulle hitta nyårsoutft. Men det gick ju inte så jävla bra. Slutade med att jag köpte an kalle anka väska på myrorna och Nelly köpte en gigantisk lampskärm. Idaf var vi på fotoexpedition. Jag som modell i diverse märkliga miljöer (kyrkogård, tågstation, åker, m.m.) med en enorm lampskärm på huvudet. Jag kan lägga upp resultatet när det är färdigt.

Idag ska jag hem till mammi. Det var längesedan må jag säga.

23:18
Väl hemma såhär på lovet så måste man gå igenom alla sina foton. Detta är en gammal favorit. Jag & Nelly som just haft våran förlovning ska ut och svira i Båstad. Haha. Det var då en lycklig förlovning.. fram tills ringarna rostade :D

40626-1

Söndagsmiddag

..på en måndag. Det är ungefär vad jag har ägnat mig åt idag. Ganska seg efter gårdagen, men det får man väl ta.

Är hemma i Laholm på jullov. Känns ganska gutt, men det är inte utan att man vill tillbaka till skolan litegrann. Det mest positiv här är att jag kan träffa Nelly precis huuuur mycket jag vill. För hon är inte någon låtsaskompis. Hon finns på alldeles riktigt. & tur är väl det. Nu ska jag se Jönssonligan.