jag är en sann bussresenär.

Iallafall så ska jag åka hem till Göteborg idag. Om fem timmar. Som vanligt har jag med mig mer packning nu är när jag kom. Och i ärlighetens namn är det ett stort mysterium hur jag ska lyckas konka det på tre olika bussar innan jag slutligen kommer till mördarbacken och mördartrapporna vid mitt hus.
Anledningen till mitt hembesök i Laholm är att lillebror har fyllt nitton. Fast det är inte anledningen till alla prylar jag släpar med mig. Det är för att vi samtidigt passade på att fira min 21 års dag lite. (Som är den 12 september, så nu glömmer ingen..) Några saker är lätt packade. Så som handdukar och världens tjockaste bok med 1001 filmer jag måste se innan jag dör. Samt presentkort på massa bio. Den svåraste saken att få med mig är en sjukt stor orkidé jag fick av mina kusiner.
En annan sak jag ska ta med mig till götet är Jeppes gamla Nintendo64 spel som jag ska få låna ett tag. Har plockat fram massa gamla godbitar så som MarioCart, Excitebike och BeetleBattle. Nu är jag rustad för en regning höst.
Bilden ?http://www.taohalsa.com/priser/bilder/orkide.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.image195

& nu kan man pusta ut.

Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Det är nog därför jag inte riktigt pallat at uppdatera. Magnus besökte mig en hel vecka. Vilket var sjukt kul. Eftersom han numera är bosatt i gamleby som är hur långt bort som helst så kommer vi kanske inte kunna ses så ofta. När han var här var det iallafall WayOutWest festivalen här i Göteborg. Hur kul som helst trots det trista vädret. Tänkte lista artisterna jag såg; The Ark, Devendra Banhart, Eagles of Death Metal, Erykah Badu, Hellacopters, The Hives, Juliette and The Licks, Kanye West, Manu Chao, Moneybrother, The Pouges, Primal Scream, Regina Spektor, Sparta, Teddybears Sthlm. Phu, det var nog allt! Fanns massa mer jag velat se, men det hanns helt enkelt inte med. Bäst var Sparta, Juliette and the Licks och Eagles of Death Metal.
Vi hann även med ett biobesök när Mags var här; Robert Rodriguez Planet Terror! Askul verkligen. En riktig klassisk splatterfilm. Hade verkligen velat se Tarantinos Deathproof på bio med. Men den har ju slutat gå nu. Ska lätt köpa boxen när den kommer ut.
När Magnus hade åkt hem kom kusin Nathalie på besök. Då var det dags för Göteborgs Kulturkalas. Dock såg vi inte så mycket artister på grund av allt regnande. Men vi hann i allafall med Bounce och Timbuktu. Hann också se en jäkla massa film :) Såg även Vive La Fete på kalaset. Men det var med Gisela efter att Nathalie hade åkt hem. Drack även den nya specieliteten tequila. Fast man tar kanel & apelsin iställer för citon & salt. Hur smaskigt som helst!
Har även hunnit md ännu ett biobesök med Gisela; Ciao Bella. Vi hade italiensk afton med bio och sen italiensk resturang. Mycket trevligt.
Efter alla dessa strapatser hade jag slutigen en skön slappdag med film, mys & lasagne med mina kära sambos här hemma. Idag ska jag köpa nya kattmat & diskmedel. Allt är tillbaks til vardagen..
image193 image191
juliette lewis i juliette and the licks är den coolaste bruden någonsin.
& killarna i sparta är inte så dumma de heller.


SOL!

Klockan tio i morse pallrade jag mig ner i trädgården. Åt lite frulle. Sen har jag legat på altanen hela dagen & njutit av solen. Jag har haft musik, en film & min favvokudde. Vilken dag. Imorgon kommer Gisela på besök. Hon ska ta med sin bikina så vi får hoppas på en lika fin dag imon. På eftermiddagen kommer Magnus. Med hans lokalsinne kan det bli ett äventyr att guida hit honom, haha. Kvällen har också varit skön. Kröp upp i soffan med filt & te. Såg på Jurassic Park för första gången sen jag var typ åtta. Fattar inte att jag vågade se den då..

a room with a view

ja det har jag..
image189

BARNKALAS!

image188

Följde med Anna på barnkalas idag. Det var hennes guddotter Noa som fyllde två. På bilden är det en mycket bestämd storasyster Zion som försöker blåsa upp en ballong. Det var verkligen världens sötaste ungar.
Kolla gärna fler bilder på bilddagboken. Har lagt upp lite på mitt nya rum, samt en gigantisk spindel som vi hittade i köket idag.

Bröllopsvideo.

Jag & Rikard filmade ett bröllop för ett tag sen. Här är en liten trailer :)
Det är jag som står framme vid altaret & filmar. Tur att jag inte syns på Rikards bilder från balkongen.

Länk till Böllopstrailern


Här sitter man nu.

I Göteborg. Kollar jag ut genom förnstret ser jag lamporna från hela stan.
Min första busstur gick till willys. Man måste ju ha mat i magen. Fick sällskap av ett fyllo som kallade mig vacker. Därefter stämde han upp i någon form av operasång.  Hela bussen skrattade. Jag vet inte om det var åt mig eller honom. Han frågade om jag var gammal officer. Då hoppade jag av bussen.