latasigdag

Vilken vårdag det har varit! Jag har legat i en solstol och läst manus. Haft shorts och åkt cabbe. Tror det var sjutton grader innan, det måste vara årets rekord. Mm.. Laholm är allt bra fint såhär i vårtiden, men jag längtar faktiskt redan tillbaka lite till inspelningen. Tidigt på måndagmorgon blir jag upplockad för att åka till Trollhättan. Det blir min sista vecka. Iallafall för den här perioden. Ska bli kul att komma tillbaka till skolan ett tag också. Har ju inte träffat klassen på fem veckor nu. Det känns ovant när man är van att leva så tätt ihop. Har inte träffat Magnus heller på lika länge heller. Och vi lär inte kunna ses på ett tag till, blä. Hur trist som helst. Men det får gå helt enkelt. Nästa gång vi ses är sista helgen på påsklovet och då är det faktiskt vår ett års dag. Yeah, det ska firas. Har lagt upp lite bilder på min bilddagbok från vårt besök på Universeum på sportlovet. Jag lägger även in lite bilder från mina veckor på inspelningen i Skara, dock inget inspelningsrelaterat eftersom det är strängt förbjudet :)

image149
Lite vackert väder på inspelningen är aldrig fel.

sol & vår & lera

Jag stormtrivs med livet på inspelningsplatsen! Har varit här i fyra veckor nu. Ska ta en lite vilohelg hemma i Laholm nu, sen bär det av tillbaka till Trollhättan för att fortsätta med studioscenerna. Lite ledigt ska faktiskt bli skönt efter hårt arbete. Vi kör typ 14 timmarspass varje dag i veckan, men eftersom att det är utomhus får man mycket luft & sol. & leran den vänjer man sig vid. fast det har fått bli ett par nya gummistövlar faktiskt, de gammla slet jag ut på en vecka. Får skriva lite mer när jag är hemma och har tid. Nu ska jag upp till resturangen på vårt hotell för att käka kvällsmat. Ciao. (Förresten, det där jag skrev om att uppdatera med bilder sist får jag nog tyvärr ta tillbaka. man får tydligen inte publicera bilder för allmänheten. Trist, men ni får vänta.)

Paus.

Det kommer bli en liten paus här nu i bloggen, samt i bilddagboken. Är nämligen på praktik. Jobbar med scenografi och rekvisita på inspelningen av den nya filmen Arn. Har varit i Trollhättan 1 vecka nu och det är hur kul som helst. Stormtrivs verkligen. Imorgon flyttar vi upp till Skara där inspelningsplatserna är. Kommer stanna hela mars ut minst. Så vill ni får tag på mig så får det bli på mobilen. Sen blir det förmodligen en jätteuppdatering med massa bilder. Ha det bra, Kram.