Förflytta sig norrut.

Jag är i packningstagen. Hos mamma är hela rummet redan tomt. Allt står prydligt och organiserat i lådor i garaget. Jag har inhandlat en ny spegel, taklampa och andra nödvändigheter man kan behöva. Av farmor har jag fått fem  nya glas i olika färger. Mycket stiligt! Hon hjälper mig dessutom med alla mina prylar jag ska sälja. Tror jag har fått ihop sex kassar med kläder som jag aldrig använder. Vart kommer allt ifrån kan man ju fråga sig? Min farmor är en pärla. Vad skulle man gjort utan henne?
Idag är jag hos pappa och packa ihop. Det är inte så mycket kvar som tur är. För på torsdag flyttar jag faktiskt. Till Göteborg. Första hyran är redan betalt. Och femte september börjar jag mitt nya jobb. På Casino i Göteborg. Ser fram emot det väldigt mycket. Dessutom blir jag och Gisela kollegor :) Trevligt!
10-11 augusti är det way out west festivalen i Göteborg. Har köpt biljetter till mig och Magnus nu. Känns som att det kommer bli kul, men mycket folk man känner, fint väder och bra stämning.
Nästa gång jag uppdaterar är jag förmodligen inte laholmare längre. Vi hörs då. Hej.

(Min pärla till farmor som alltid ställer upp. Samt de nya glasen jag fick.)


image187

Bilden ?http://www.sweden.se/upload/Sweden_se/english/articles/SI/images/svenskt%20glas/Bild-007.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback