Då var det dags..

Att faktiskt ta tag i det här igen. Skriva. Senaste inlägget gällde Magnus 25 års dag. Nu har han till och med hunnit fylla 26 :) Och det är inte bara åldern på min fina man som har ändrats utan väldigt mycket annat. En snabbresumé:
Vi (Magnus & jag alltså) har flyttat till en tvåa i Mölndal. Mest för att vara nära Åbytravet där jag numera har en travhäst, Echo Echo, som jag tränar själv. I lägenheten bor även vår 6 månaders rhodesian ridgeback tik, Troja. Magnus har tagit examen från skolan han gick på (Gamleby Folkhögskola; TV & video) och jobbar nu extra på ett reklamfilmsbolag i Göteborg. Själv jobbar jag kvar på casinot. Men största delen av tiden är jag i stallet där jag förrutom att ta hand om min egen häst hjälper en travtränare med hans hästar. Fotar gör jag så mycket jag hinner, medans jag har lagt det där med film lite på hyllan. För tillfället iallafall tills jag har funderat på vad jag ska satsa på. Phu! Var det allt? Förmodligen inte.. Men jag återkommer, förhoppningsvis tar det inte ett och ett halvt år nu. Det börjar lukta gott från köket nu, får gå och se vad Magnus har hittat på. Film ikväll blir marley & me.

(Nedanför är bilder på min lilla men fina familj.)

mina fina
Magnus & Troja

snabbjobb 5 maj
Anders kör ett snabbjobb med Echo på banan, 5 maj.

Kommentarer
Postat av: Gisela

Hon e inte så lite längre lilla Troja och hästen är ju inte så liten heller så det kanske blir din lilla stora familj ;) Eller stora lilla. Klockan är halv fyra, jag är på jobbet. Jag vill hem!!!

Postat av: johanna

Har sett hästen på facebook, kan du inte berätta hur du fick för dig att bli travdrottning? :) tell me! Jättefin iaf, och det har börjat rycka i min hästtarm på allvar nu...men finns just inte tid eller prioritet.. hahasäg till om du kommer till LA så säger jag till om jag kommer till götebörg:)puss på dig!

2009-06-09 @ 07:32:48
URL: http://sinajag.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Kära kusin vad kul att du har börjat blogga igen! :)

2009-06-09 @ 10:06:29
URL: http://nathaliegoesabroad.blogg.se/
Postat av: hanna

Hej tjejen! Fin blogg.. Besök gärna min och skriv vad du tycker om min :)http://h88.blogg.se

2009-06-09 @ 10:16:33
URL: http://h88.blogg.se/
Postat av: bam bam

hej vilken fin blogg du har :)

2009-06-09 @ 10:19:02
URL: http://iambaam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback