Jag är bara lat.

& så krånglar min dator ganska ofta också.. Det är mina ursäkter till att jag knappt uppdaterar här. En till tar jag; jag jobbar ju nu för tiden. Då får man faktiskt slarva med sånt här.
För övrigt är allt toppen. På sönadg kommer mina föräldrar hit & jag ska ta med dem till Casinot. Det ska bli spännande. Vår halloweenfest närmar sig med stormsteg men jag är ganska lugn för jag har redan fixat outfit. Jag ska vara Jackie Brown. Den coolaste kvinnan ever. Maja & Einar har varit på besök vilket var väldans trevligt. Dessutom har Anna fyllt år, och då blev det kalas. På bilden ser ni hur kul jag hade. Fler finns på bilddagboken. Nu ska jag äta lite innan jag beger mig till jobbet. Puss!
image200

Kommentarer
Postat av: johanna

hej frida! :P jag ska på winnerbäck konsert imorgon! skitkul! klockan är snart morgon och jag o min galna chef sitter på shell o karlskrona vikarierar för dem.. de e på personalfest. vi har inget annat att göra än att småkivas och käka lussebullar. Kommer du hem till julen? verkligen synd man inte har varken tid eller pengar till att hälsa på dig.. miss u. Hej svej från karlskrona / kalmar jag vettefan vart jag är egentligen.

2007-12-02 @ 04:11:09
Postat av: David

Kool blogg. Skulle du möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att höra av dig eller kolla in vår sida!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback