midsommarhelg, & allt vad det innebär..

image181På onsdagskvällen kom som sagt Magnus ner till Laholm för att spendera lite kvalitétstid med mig. Det var väldigt uppskattat. Jag tog med honom på en ridtur i skogen. Han fick egen häst och allt. Och han var såå söt i sina tajta ridbrallor och lite för stora hjälm. På torsdagen sen fixade vi midsommarkrans och åkte till Steve som bor i trakterna kring Katrineberg. Kransen blev mycket fin som ni kan se på bilden. Och den passade Steves huvud mycket bra. Anledningen till att vi åkte för att fira misommar redan på torsdagen var för att vi skulle ha en kurs i "sprängning för film". Vi sprängde skottsalvor, satte sprängmedel på kropp, skott på metall och en stor vattenbomb. Vattenbomben ser ni på bilden nedanför. Kanske svårt att se hur stor den blev, men vattenpelaren blev minst 10 meter. Vi hade spännt fast sprängladdningen på en stenplatta med armeringsjärn i, den sprack! Fatta vilket tryck det var. Hur som helst var det en mycket lyckad dag som slutade i festligheter.

image183

På fredagen var det som alla vet midsommarafton. Det var stora tält uppsatta i Steves & Helenas trädgård och det var tur, för det kom massor av folk. Det blev mycket av den goda maten samt karaoke. Regn med, men det gjorde inte så mycket, framåt natten slutade det och allt blev perfekt.
På lördagen när vi vaknat hemma hos Steve åkte jag & Magnus med hem till Anna & Anders för att kolla deras lilla stuga och trädgårdsland. man blir nästan lite avundsjuk. Skulle också vilja bo helt ute på landet utan grannar och människor som stör. Bara natur. Hur som helst såg vi lite film och drack te sen bar det hem till Laholm igen.
Idag har jag och Magnus gjort en heltur i trakten. Vi började dagen med ett par åk i rodelbanan, Magnus toppade säsongsrekordet som var 1 minuter & 14 sekunder. BRA GJORT! Vid rodelbanan träffade vi de som jag var och red western hos, de hade en häst för mycket med sig och behövde hjälp att rida hem den, så det fixade jag. Bra att göra folk tjänster för nu ska jag & Magnus få en westernritt i skogen gratis. Tackarrr.. Vi var även i Båstad och käkade på Pepe's innan vi slutligen åkte hem. Och nu är han tillbaka i Göteborg efter ännu en lyckad helg!
rodel1 rodel2

Kommentarer
Postat av: Nathalie :)

Ja ellerhur. det borde vi verkligen göra tycker jag. hade vart heltrevligt! (: får te det en dag nu i sommar. men vi ses ju redan nu på onsdag, du är hemma antar jag? :) Puss&kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback