jag är en sann bussresenär.

Iallafall så ska jag åka hem till Göteborg idag. Om fem timmar. Som vanligt har jag med mig mer packning nu är när jag kom. Och i ärlighetens namn är det ett stort mysterium hur jag ska lyckas konka det på tre olika bussar innan jag slutligen kommer till mördarbacken och mördartrapporna vid mitt hus.
Anledningen till mitt hembesök i Laholm är att lillebror har fyllt nitton. Fast det är inte anledningen till alla prylar jag släpar med mig. Det är för att vi samtidigt passade på att fira min 21 års dag lite. (Som är den 12 september, så nu glömmer ingen..) Några saker är lätt packade. Så som handdukar och världens tjockaste bok med 1001 filmer jag måste se innan jag dör. Samt presentkort på massa bio. Den svåraste saken att få med mig är en sjukt stor orkidé jag fick av mina kusiner.
En annan sak jag ska ta med mig till götet är Jeppes gamla Nintendo64 spel som jag ska få låna ett tag. Har plockat fram massa gamla godbitar så som MarioCart, Excitebike och BeetleBattle. Nu är jag rustad för en regning höst.
Bilden ?http://www.taohalsa.com/priser/bilder/orkide.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.image195

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jodu, jag vet inte hur du ska lyckas få upp allt, den backen är verkligen en mördarbacke. haha. men det går nog bra. jag får komma upp någon till helg sen eller nått så får vi spela alla nintendo spelen 100 ggr om :) Ha det bra så hörs vi. Puss&Kram

2007-08-28 @ 12:47:40
Postat av: Carina

tjena! mm, det finns verkligen sjuka ställen här, men annars är utelivet jävligt skoj ändå! klart man saknar skolan lite, framförallt allt vårt festande och att det kommer nån och städar regelbundet ;) men du verkar ju ha det spännande nu också, kul att du fick jobb på casino och göteborg är ju himla gött! ha det bäst och så får du höra av dig om du råkar komma till berlin! kram, carina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback