Oturen. & den fina helgen.

Nu är jag sådär dålig igen. Och inte uppdaterar. Såklart har det hänt en massa sen sist, men man orkar ju inte skriva allt nu i efterhand. Så det får bli om det senaste. Har inte varit på skolan på fyra helger i rad nu. Ganska ovanligt för att vara mig. Har hunnit med både Laholmsbesök och Göteborgsbesök.
Helgen som var gjorde jag faktiskt mitt första Linköpingsbesök. Det var på tiden. I ett sånt besök ingår träffa Magnus familj för första gången. Sånt kan ju vara ganska nervöst, men inte nu. Allt var hur bra och mysigt som helst. Hemlagad god mat, och fest hann vi också med. Bastumys och shopping. Lite baksmällasovmorgon med.
Hur perfekt helgen än var så slutade det med att söndagen blev min otursdag. När vi stannade för att tanka på hemvägen halkade jag utanför macken och skrapade upp knäet ganska ordentligt. Haltar fortfarande runt. Och eftersom jag var lätt handikappad och väldigt trött när vi kom fram till Göteborg två på natten så lyckades jag på nåt sätt övertala magnus att vi skulle parkera nära lägenheten fast det var parkeringsförbud där. Så det gjorde vi, och la en lapp i framrutan där vi förklarade att jag hade ont i benet ocg bad om ursäkt.
Ändå låg där en böteslapp när jag skulle köra till skolan i måndagsmorse. Typiskt! 600 spånn för att jag inte pallade gå. På grund av mitt benproblem sen hade jag lite svårt att köra bil också, så jag blev dessutom försenad till mitt möte igår. Det har hänt ännu mer men jag ska inte ens börja på att berätta. Då gör jag bara bort mig. Blä & suck, allt är jobbigt.
Hoppas på att veckan ska sluta bra iallafall. På torsdag är det halloweenfest, jag & Gisela ska inhandla kostymer idag är det tänkt. Så ska jag skära till en pumpa också. På fredag åker jag hem för att fira halva mitt lov, sen blir det Göteborg resten.
Lite bilder från mina senaste veckor kommer när jag kan få in dem i datorn.

Jag saknar Nelly som bor i Oslo nu :[
Jag saknar hemma, fast inte lika mycket som Nelly.
 
  Kommentarer
Postat av: annamia

ja du får uppdatera dig mer. man blir ju nyfiken på vad som händer..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback